Presa britanica ne dezvaluie primele imagini cu cele doua variante MPV de la Dacia. Vezi cum arata si cum se vor numi noile utilitare.

Modelul - cu numele de cod "J92" - va fi denumit Dacia Popster. Acesta va fi prezentat in Marea Britanie, in 2012, si va extinde astfel gama de utilitare a producatorului francez Renault.

Fotografiile spion aparute in autoexpress.co.uk dezvaluie o silueta traditionala MPV cu o forma clasica de VAN. Usile glisante sunt clar vizibile, sugerand astfel ca modelul Popster va fi extrem de practic. Aceste imagini, de asemenea, arata ca modelul va avea si o varianta mai scurta, minimizand astfel costurile.

In interior, cumparatorii se pot astepta ca modelul sa fie simplu si functional, cu 7 locuri pozitioante pe 3 randuri.

Pretul utilitarei va fi de circa 13.000 de euro in varianta de baza si 14.800 euro, pentru varianta cu un motor diesel de 85 de cai putere. Consumul anticipat, pentru ambele modele: 5,5 l/100km.

Popster va fi comercializat pe pietele emergente sub marca Renault, iar in Marea Britanie va purta logo-ul "By Renault".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.