Saptamanul News of the World si-a luat adio de la cititori. Cei 200 de jurnalisti au scris necrologul publicatiei veche de 168 de ani si au titrat: "Va multumim si La Revedere!"
La miezul noptii, dupa ce editia a fost trimisa la tipar, echipa publicatiei News of the World a iesit in fata sediului din Wapping. Vizibil emotionati, jurnalistii tineau in mana prima pagina a numarului de astazi, pe care scria simplu "Va multumim si La revedere!", scrie Huffingtonpost.com

Colin Myler, redactor News of The World, regreta nespus incidentele petrecute in ultima perioada cu aceasta publicatie si mai ales inchiderea acestei publicatii: "Acest lucru nu este ce am dorit sa fie sau unde am meritat sa ajungem, dar ca un ultim omagiu adus celor 7,5 de milioane de cititori, acest lucru este pentru voi si pentru echipa. Va multumesc", informeaza reauters.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.