Yahoo Messenger 11 este finalizat, versiunea oficiala a popularului client de mesagerie instant aducand numeroase optimizari pentru performanta si stabilitate, alaturi de remedii pentru toate bug-urile descoperite pana acum.

Cu Yahoo Messenger 11 putem trimite mesaje text si SMS-uri, avem posibilitatea sa initiem apeluri video si audio, iar daca nu suntem mereu in fata calculatorului serviciul de mesagerie vocala ne ajuta sa pastram mai usor legatura cu cei dragi.

Jocurile sociale interactive, accesibile chiar din interfata aplicatiei, raman un element de atractie important pentru Yahoo Messenger 11. Colectia de jocuri include titluri foarte populare, cum ar fi Mafia Wars, Fishville si Pool, insa oferta de jocuri este mult mai mare si este diversificata odata cu trecerea timpului. Putem juca impotriva prietenilor din lista de contacte, sau ne putem relaxa cu o sesiune de joc proprie, ori de cate ori avem timp liber la dispozitie.

Utilizatorii Yahoo Messenger 11 pot urmari mesajele de status si initia sesiuni de chat cu prietenii de pe Facebook, pot comenta si da Like update-urilor primite din Yahoo! Pulse, Flickr, Twitter sau alte retele, totul fara a parasi interfata Yahoo Messenger.

O facilitate de mare ajutor celor care doresc sa tina legatura cu prieteni din mai multe retele, este posibilitatea de folosi un singur mesaj de status, vizibil din mai multe retele simultan. Momentan, lista retelelor suportate cuprinde Yahoo! Pulse, Facebook si Twitter.

Citeste mai multe despre optiunile Yahoo Messenger 11 pe Go4it.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.