Premierul Emil Boc a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, la o dezbatere despre revizuirea Constitutiei, ca Guvernul va analiza un proiect de ordonanta de urgenta pentru sprijinirea IMM-urilor cu garantii de stat si subventionare partiala a dobanzii, care ar putea fi adoptat pana la 1 iulie.

"Acum pregatim, si saptamana viitoare vom discuta, probabil, in prima lectura, astfel incat pana la 1 iulie sa adoptam in Guvern un proiect de OUG pentru sprijinirea IMM-urilor cu garantii de stat si subventionare partiala a dobanzii, pentru ca acestea sa poata contracta credite in vederea sustinerii investitiilor si a locurilor de munca. Este o masura suplimentara care nu a fost pana acum aprobata pe langa alte masuri de stimulare a firmelor care angajeaza someri peste 40 de ani, sau care mai au trei ani pana la pensie, absolventi sau persoane cu dizabilitati", a spus Emil Boc.

Citeste articolul integral pe Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.