Cu un onorariu de 25.000 de dolari pe minut, putem spune ca un sfat provenit de la Donald Trump nu este "prea ieftin". Cu toate acestea, un asemenea impediment nu i-a descurajat pe fanii stransi cu miile la o conferinta in care speech-ul lui Trump de o ora a costat 1,5 milioane de dolari.

Trump, actualmente star intr-un show de televiziune initutlat "Ucenicul" (The Apprentice) le-a cerut auditorilor sa fie agresivi si neincrezatori in consilieri, daca vor sa razbata in lumea dura a afacerilor.

"Cand cineva te provoaca, ii raspunzi imediat cu aceeasi moneda. Fii dur, fii brutal, du-te si prinde-i". Cam asa suna povetele lui Trump.

Biletul de intrare la conferinta a costat intre 100 si 500 de dolari.

"Alege cei mai buni oameni si nu avea incredere in ei. Lucreaza cu altii, dar tine-i mereu la respect" ne invata Doanld Trump, care a incasat pentru aceasta prelegere aproape 420 de dolari pe secunda.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.