Pentru cine nu este la curent cu noile fusiuni din lumea telefoniei mobile, HP a achizitionat cu ceva timp in urma compania Palm, rezultand o serie noua de telefoane si dispozitive, evident sub marca HP. Unul dintre acestea este HP Veer 4G.

Un telefon micut, care imi aduce intr-un mod surprinzator aminte de prima generatie de telefoane mobile cu touch screen. Un telefon mic, elegant, prezentabil, dar nu neaparat pentru toata lumea, acest factor datorandu-se in mod special dimensiunii lui.

Probabil cei de la HP cand au gandit acest telefon au avut in minte un anumit segment de pe piata americana, dar ceea ce nu au luat in considerare este forta pe care o reprezinta iPhone pe piata in acest moment si cam cat de slab a fost primit Palm Pre in trecut. Veer este reminiscent ale acelor timpuri, avand un aspect similar cu Pre-ul, dar cu un design mai minimalist, usor dus la extreme in anumite cazuri si o tastatura slide ce se ascunde in spatele ecranului.

Citeste integral pe site-ul playtech.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.