Chiriile apartamentelor de pe litoral au scazut cu 30% in ultimii doi ani, osciland intre 145 euro si 315 euro/luna, arata o analiza a portalului imopedia.ro.

In Constanta, o garsoniera poate fi inchiriata cu 165 euro/luna, in timp ce un apartament cu doua camere poate fi inchiriat cu 235 euro/luna. Pentru un apartament cu trei camere, un chirias trebuie sa scoata din buzunar circa 350 euro/luna, potrivit imopedia.ro, citat de Wall-Street.ro.

Ceva mai ridicate chiriile pentru apartamentele din statiunea Mamaia. Aici, o garsoniera poate fi inchiriata cu 245 euro/luna, un apartament cu doua camere, cu 315 euro/luna, iar unul cu trei camere, cu 470 euro/luna.

Constanta este insa o zona secundara de interes pentru chirii, un punct mai fierbinte este Mamaia, unde cu precadere se inchiriaza in regim hotelier. Acolo sunt putini care inchiriaza apartamente pe toata perioada verii, deoarece este mai rentabil sa le inchirieze la zi, spun reprezentantii portalului imobiliar.

Afla unde se gasesc apartamentele cele mai ieftine la mare, pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.