Facebook, cea mai populara retea de socializare din lume, se apropie de pragul de 700 de milioane de utilizatori si de o evaluare financiara de 80 de miliarde de dolari, informeaza bizjournals.com.
Potrivit Socialbakers, un blog care monitorizeaza activitatea celei mai importante retele de socializare, aceasta crestere a numarului de utilizatori se datoreaza in principal unor piete precum Brazilia, Indonezia si India.
Potrivit blogului, Statele Unite ale Americii are cei mai multi utilizatori de Facebook din lume - 149,4 milioane, in timp ce pe locul al doilea se plaseaza Indonezia, cu 37,9 milioane de utilizatori, scrie MEDIAFAX.

Pe de alta parte, publicatia Business Insider a scris ca o banca, al carei nume nu a fost facut public, cumpara actiuni Facebook cu 35 de dolari pe bucata, ceea ce ar face ca Facebook sa fie evaluata la 80 de miliarde de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.