Ca un maniac al jocurilor ce sunt, ma simt nevoit intotdeauna sa am cele mai noi device-uri din domeniu. Cand Nintendo a lansat noul 3DS [review], am incercat din rasputeri sa fac rost de consola si, cu ajutorul unor oameni cu relatii prin alte tari, am si intrat in posesia acesteia. Pe langa faptul ca am platit un pret mult mai mic fata de cel din magazinele romanesti, am primit si bonus un joc: LEGO Star Wars III � The Clone Wars.

Nu sunt strain de aceste jocuri. Am jucat primele doua titluri din serie pe PC la vremea cand au fost lansate, iar alte adaptari LEGO, precum Harry Potter, Indiana Jones si Batman, au trecut prin mainile mele intr-un fel sau altul.

Nici unul nu a reusit insa sa ma atraga la fel de mult ca reimaginarea in piese de plastic a filmelor Star Wars. Gratie succesului inregistrat de seria animata Clone Wars, Traveler’s Tales a primit unda verde pentru a realiza un al treilea joc LEGO Star Wars, care sa urmareasca evenimentele si personajele prezente in aceasta.

Citeste integral pe site-ul playtech.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.