Site-ul de cumparaturi colective Kuponiada, cel mai nou proiect al publisherului online Internet Corp, vine cu cea mai buna promotie a verii: Reducere la reducere. Afla cum le poti avea pe toate.

  • Ce trebuie sa faci pentru a obtine o reducere la reducere?

Conceptul este simplu: daca detii un card de credit Citibank, beneficiezi automat de o extra-reducere de 10% la promotiile prezentate zi de zi de Kuponiada. Mai exact, dupa efectuarea platii cu cardul de credit Citibank, vei primi inapoi 10% din valoarea achizitiei in contul tau de pe Kuponiada.ro, putand folosi sumele acumulate la achizitionarea altor vouchere care iti dau acces la promotiile prezentate pe Kuponiada.

Dupa confirmarea platii, vei regasi in contul tau kupRONi = bani virtuali pe care ii poti folosi la achizitii pe Kuponiada, exact ca si cand ai achita prin card/transfer bancar.

Daca nu detii un card de credit Citibank, poti solicita unul si, daca ca esti deja utilizator inregistrat pe Kuponiada, vei primi 50 de lei din partea Citibank, pentru a-i putea utiliza la achizitia de vouchere in cadrul promotiilor Kuponiada. Mai exact, in momentul in care ti-a fost aprobat cardul de credit si il primesti, vei regasi in contul tau din Kuponiada 50 de kupRoni = bani virtuali pe care ii poti folosi, la fel, pentru achizitiile pe Kuponiada.

Mai mult, folosind Citi Value Card pentru platile tale, primesti inapoi pana la 5% din banii cheltuiti in hypermarketuri si supermarketuri, in cinematografe, restaurante si baruri, in benzinarii si magazine de imbracamine si incaltaminte.

In plus: ai reduceri speciale in peste 700 de locatii ale partenerilor Citi (hoteluri, restaurante, magazine, agentii de turism, fitness, centre medicale), iar produsele electronice pe care le cumperi cu Citi Value Card beneficiaza de o asigurare extinsa, un an in plus fata de cea oferita de producator.

Daca iti place cum suna, si ti se potriveste perfect nevoilor tale, poti contribui la raspandirea zvonului printr-o recomandare prietenilor prin email, Facebook si Twitter. Poti folosi functia de "like" pe Facebook din pagina ofertei sau poti folosi cele 4 butoane de socializare a oricarei pagini a siteului, care iti permit sa recomanzi oferta curenta prin Facebook, Twitter, email sau Yahoo! Messenger.

Citeste si:
Afacerile site-urilor de reduceri merg din ce in ce mai bine
Afacerile site-urilor de...

Kuponiada.ro este primul site de promotii din cadrul InternetCorp ce prezinta in fiecare zi oferte imbatabile, negociind in numele clientilor cu o gama larga si diversificata de furnizori de produse si servicii interesante, obtinand de fiecare data reduceri pe minim 50%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.