Revista Business Woman organizeaza pe 25 Mai, la Crowne Plaza, �Business Woman Gala�, eveniment aflat la cea de-a V-a editie, si devenit unul dintre evenimentele traditionale dedicate femeilor de afaceri.

Fiind si un moment aniversar pentru revista, conceptul Galei de anul acesta va fi construit in jurul celebrarii femeilor de afaceri care au fost, in cei 3 ani de la aparitia publicatiei lunare, coperta 1 a revistei Business Woman: Angela Cretu, Camelia Sucu, Andreea Ionita-Loukas, Ruxandra Dragomir, Beatrice Constantin, Mihaela Nicola, Elena Nedelcu, Camelia Voiculescu, Diana Flutur, Imola Zoltan, Carmen Tanasie, Manuela Necula, Liliana Solomon, Rucsandra Hurezeanu, Luchi Georgescu, Cristina Batlan, Daiana Voicu, Carmen Radu, Mihaela Geoana, Julia Kristensen, Mihaela Cristofor, Ruxandra Barbulescu, Georgiana Palaz, Adina Alberts, Ilona Ciausoiu, Agata Jakoncic.

In cadrul Business Woman Gala, revista Business Woman va oferi si o serie de premii speciale femeilor de afaceri care s-au distins prin realizari remarcabile in cursul ultimului an, in ciuda perioadei de criza financiara pe care o traverseaza Romania.

Editia 2011 inaugureaza insa si un premiu inedit: ”Most Admired Businessman”, premiu sustinut de rubrica ”Men we Like” a revistei.

Premiul este acordat pe baza voturilor celor 62 de membre ale Lojei de Business, clubul femeilor de afaceri asociat cu revista Business Woman. Revista a facut 12 nominalizari, iar pentru a inlatura orice subiectivism, membrele clubului pot face si alta nominalizare, daca preferinta lor nu se regaseste pe lista propusa de noi. Mentionez ca voturile se dau individual si in sistem confidential. De asemenea, precizez ca in clubul femeilor de afaceri Loja de Business sunt membre antreprenoare si top manageri de foarte mare anvergura nationala si internationala, unele conducand business-uri de peste 1 miliard de euro” a declarat Alexandru Raducanu, publisher-ul revistei Business Woman.

Citeste si:
Andreea Marin abordeaza subiectul divortului
Andreea Marin abordeaza...

”Fara lipsa de modestie, si fara a dori sa intru in vreo polemica cu nimeni, Loja de Business este probabil cel mai puternic si mai conturat club al femeilor de afaceri din Romania, iar votul unui astfel de juriu format din 62 de femei de afaceri de aceasta talie, chiar conteaza” a mai precizat publisher-ul.

Nominalizarile publicatiei pentru premiul ”Most Admired Businessman” sunt: Ion Tiriac, Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, George Copos, Dan Sucu, Adrian Porumboiu, Florin Talpes, Dan Ostahie, Elan Schwartzenberg, Octavian Radu, Zoltan Szigeti, Misu Negritoiu.

Gazda evenimentului va fi Andreea Marin Banica, director editorial al publicatiei Business Woman, alaturi de Alexandru Raducanu, fondatorul revistei. La eveniment sunt asteptati aproximativ 250 de de invitati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.