Romanii cauta cu o saptamana inainte de Paste cele mai bune oferte de turism din tara si de peste hotare. Wall-Street.ro a selectat mai multe pachete care nu costa mai mult de 500 de euro.

  • Romania

Pentru turismul intern, cei de la agentia de turism Paralela 45 au oferte atractive pentru litoral, dar si pentru munte sau pentru statiunile balneare. La Neptun, pretul unui pachet de 3 nopti la vile de 3 si 4 stele porneste de la 490 lei/apartament.

Si operatorul de turism TravelBiz vine cu o oferta pe litoralul romanesc, la hotelul de 4 stele Golden Tulip, unde pachetul de 2 nopti poate fi achizitionat la 375 lei/persoana, iar cel de 3 nopti la 495 lei/persoana. In pretul pachetului sunt incluse cazarea in camera dubla, taxa pe valoare adaugata (TVA) si taxele locale, micul dejun tip bufet, dejunul si cina meniu fix (fara bauturi), precum si dejunul pascal, in data de 25 aprilie.

Cel mai mare tur operator de pe piata locala, Happy Tour Group, are oferte pentru Paste pe Valea Prahovei si in Brasov, Bucovina, nordul Moldovei, Maramures si Transilvania, atat la hoteluri, cat si la multe pensiuni.

Descopera multe alte oferte ieftine pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.