Retailerul suedez de fashion H&M, care a inaugurat deja trei magazine in Romania, va deschide primul magazin stradal in zona Piata Romana, unde a inchiriat un spatiu comercial, au declarat surse din piata imobiliara.

H&M a inchiriat un spatiu in zona Piata Romana, din Bucuresti, unde va deschide primul magazin stradal, au declarat, pentru Wall-Street.ro, surse din piata imobiliara, adaugand ca magazinul va fi deschis intr-o cladire amplasata pe bulevardul Lascar Catargiu.

Contactati de Wall-Street.ro, oficialii H&M au refuzat sa comenteze, spunand ca nu pot face publice astfel de informatii.

Carlos Duarte, country manager al H&M Romania, declara recent ca vor fi deschise curand si magazine stradale. “Magazinul din Unirea Shopping Center este o combinatie intre o locatie dintr-un mall si una stradala. Acesta va face trecerea pentru viitoarele magazine pe care le vom deschide. Scopul nostru este sa fim prezenti in majoritatea zonelor importante si in acest moment cautam atat locatii in centre comerciale, cat si la strada”, spunea managerul la finele lunii martie.

H&M face fashion victime in Bucuresti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.