Pad 2 este creat, indiscutabil, pentru a impresiona. Chiar daca Apple si-a dat seama ca peste umar este concurenta care ii ajunge din urma, a preferat sa lanseze un nou produs din aceeasi gama mult mai repede decat ne-au obisnuit, cu un avans de aproximativ 11 luni in locul clasicului an. Chiar si asa, iPad 2 cu siguranta nu este un produs creat in graba, sriu jurnalistii de la Playtech.ro

Din momentul in care il scoti din cutie, unde nu gasesti, pe langa tableta, decat un cablu clasic USB 30pin si un adaptor la priza cu o putere de 10W, ai un singur lucru de facut: sa conectezi iPad 2-ul la un computer cu internet pentru a transforma produsul intr-unul functional.

La capitolul design, pe langa cutia mai subtire decat a primului iPad, noua tableta este in sine mult mai subtire. Cele 33 procente care au disparut din grosimea noului dispozitiv sunt cu atat mai sesizabile cu cat sentimentul de a il tine in mana este mult mai confortabil in comparatie cu vechiul iPad. Este adevarat, cele 100 grame ajuta si ele, in sensul ca dupa ora, doua, trei de purtat in mana iPad 2, aveti mult mai putine sanse sa simtiti un disconfort.

Cititi articolul integral pe Playtech.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.