Fabrica de arme din Cugir, judetul Alba, va exporta in SUA, pana in luna martie 2012, arme de vanatoare in valoare de peste noua milioane de dolari, contractul de furnizare fiind semnat pe trei ani cu firma americana Century Arms

Administratorul special al Fabricii de arme Cugir, Radu Rosianu, a declarat, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca unitatea a semnat recent un nou contract cu firma americana Century Arms prin care urmeaza sa furnizeze pentru piata civila din SUA, pana in luna martie 2012, arme de vanatoare in valoare de peste noua milioane de dolari.

Rosianu a spus ca acest contract este semnat pentru urmatorii trei ani, dar cantitatea de arme si pretul vor fi negociate in fiecare an.

El a adaugat ca saptamana trecuta reprezentantii companiei americane, care este cel mai mare importator de arme pe piata civila din SUA si beneficiarul fabricii din Cugir pentru piata americana, au facut o vizita la Cugir si au stabilit detaliile finale ale contractului.

Citeste articolul integral pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.