Ai mai multe credite si te-ai saturat de drumurile lunare la banci? E momentul potrivit sa apelezi la un credit de refinantare. Bancile se intrec in oferte promitatoare, dar cum sa o alegi pe cea mai avantajoasa?

Daca ai luat in trecut un credit de nevoi personale, un credit imobiliar sau ai acumulat datorii pe card, inseamna ca platesti, in prezent, dobanzi foarte mari comparativ cu cele actuale. Consolidarea tuturor datoriilor intr-un singur credit iti aduce o reducere a ratei lunare si iti ofera posibilitatea de a obtine o suma suplimentara de bani. La final, nu e doar mai ieftin, ci si mai comod sa platesti o singura rata, la o singura banca.

Pentru a descoperi cea mai avantajoasa oferta trebuie sa afli cateva informatii esentiale: care este valoarea comisionului de rambursare anticipata, care sunt comisioanele de acordare ale noului credit, cat economisesti, in cat timp se va face schimbarea bancii si care sunt costurile ei.

In prezent, unele banci au relaxat conditiile de acordare a creditelor. Spre exemplu, UniCredit Tiriac Bank a lansat deja o oferta de refinantare, valabila pana la 30 aprilie, al carei avantaj este faptul ca nu are comision de credit.

De ajutor in descoperirea ofertei potrivite pot fi si calculatoarele de refinantare puse la dispozitie online de majoritatea bancilor. Ele te pot ajuta sa descoperi orientativ valoarea ratei pe care o poti obtine prin refinatarea creditelor la o singura banca.

Dupa ce ai trecut prin toate aceste etape preliminare, e momentul potrivit sa contactezi un consilier al bancii cu care vrei sa lucrezi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.