MB Dezvoltare va propune alternativa achizitionarii unei case intr-o locatie absolut superba, in zona de Nord a Capitalei, la pretul unui apartament de trei sau patru camere.
Conform ultimelor studii ale pietei imobiliare, preturile apartamentelor de trei si patru camere, situate intr-un ansamblu rezidential nou, sunt de aproximativ 90.000 Euro, respectiv 120.000 Euro, pret mediu inclusiv parcaje.

Lac de Nuferi - Complex de Vile va ofera posibilitatea de a deveni proprietarul unei case cu o suprafata utila de 145 mp si teren aferent de minim 175 mp, la pretul de 107.000 Euro, inclusiv TVA.

  • Apartament vs Casa

Aveti acum posibilitatea de a alege intre a locui intr-un apartament cu suprafata de 90 mp - 100 mp, situat intr-un ansamblu rezidential si aceea de a fi proprietarul unei locuinte de 5 camere compusa din: living generos , trei dormitoare, camera hobby spatioasa, bucatarie, trei bai si multiple spatii de depozitare.

Suprafata minima de teren aferenta locuintelor este de 175 mp din care beneficiati de curte libera de 110 mp si doua locuri de parcare. Casele dispun de spatii interioare generoase, arhitectura deosebita, finisaje de cea mai buna calitate si asigura atat confortul cat si siguranta unei locuinte moderne, durabile si a unei investitii pe termen lung.


  • Constructie

Constructiile sunt realizate din beton si caramida, tamplarie exterioara PVC cinci camere, culoare stejar, termoizolatie din polistiren 10 cm grosime, ferestre de mansarda Velux, scara interioara placata cu lemn masiv, centrala termica Viessmann. Clientii sunt cei care aleg finisajele interioare: gresie, faianta, parchet, etc.
  • Amplasament

Daca nu v-ati hotarat inca, argumentul decisiv il reprezinta locatia absolut unica unde sunt amplasate casele.
Lac de Nuferi- Complex de Vile este dezvoltat in Nord -Vestul Bucurestiului, intr-o zona superba, in apropierea padurii Mogosoaia si a lacului Mogosoaia.

Locatia se afla la 11 km de Piata Victoriei (20- 25minute), accesul se poate face atat prin Bld. Bucurestii Noi- Mogosoaia cat si prin Sos. Chitilei- Oras Chitila.

Infastructura zonei este proiectata la cele mai inalte standarde, materializata in strazi asfaltate de 9 m latime, marginite de trotuare si rigole pentru captarea apei pluviale, apa potabila si canalizare, gaze si curent electric.

Fiti siguri ca, daca veti opta pentru oferta Lac de Nuferi – Complex de Vile, nu veti regreta alegera facuta!

  • Contact
Daca doriti mai multe detalii, puteti solicita o oferta la adresa de mail office@lacdenuferi.ro, sau puteti suna la telefoanele 0731.088.089, 021.314.44.77. Puteti afla mai multe detalii accesand site-ul oficial.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.