Gigantul IT Google a acordat prime de aproape noua milioane de dolari pentru patru dintre principalii directori ai companiei.

Remuneratia a fost acordata pe baza performantelor inregistrate, iar, insusi, directorul general, Eric Schmidt, nu a primit bonusuri, potrivit agentiei MarketWatch.

Banii au fost impartiti astfel: Directorul financiar, Patrick Pichette, si directorul de afaceri, Nikesh Arora, au primit prime de cate 2,7 milioane de dolari fiecare. Compania i-a dat vicepresedintele pentru cercetare si dezvoltare, Alan Eustace, un bonus de 1,8 milioane de dolari, iar vicepresedintelui pentru managementul produselor, Jonathan Rosenberg, o prima de 1,7 milioane de dolari.

Cea mai mare suma care poate fi platita de Google ca prima unui singur director poate fi de 4,5 milioane de dolari.

Directorul general al companiei, Eric Schmidt, si cofondatorii acesteia Sergey Brin si Larry Page nu au primit bonusuri, cu toate ca fiecare detine participatii importante la Google.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.