Asa cum poate ati auzit, Marea Britanie se pregateste pentru o nunta foarte speciala pe 29 aprilie, cand Printul William si Catherine Middleton isi vor oficia casatoria la Westminster Abbey din Londra. Spre deosebire de multe nunti regale din trecut, acest eveniment va avea site-ul sau propriu - iar compania Google este onorata de faptul ca Palatul St James's a ales infrastructuria Google pentru a le gazdui site-ul.

Site-ul nuntii dintre Printul William si Catherine Middleton a fost pus in functiune pe 1 martie si este gazduit de catre Google App Engine, care le permite dezvoltatorilor sa construiasca si sa gazduiasca propria infrastructura.

Specialistii sunt de parere ca aceasta este una dintre cele mai bune metode pentru a lansa aplicatii rapid si sigur, mai ales cand vine vorba de evenimente cu o asemenea importanta nationala si (chiar) internationala. Siteul va fi updatat in mod regulat cu informatii furnizate de catre Palatul St. James, pana in ziua nuntii si apoi.

Initiativa este o colaborare si unire a eforturilor dintre Accenture, care a construit siteul si agentia de web design Reading Room, care s-a ocupat de partea creativa si design si nu in ultimul rand, echipa App Engine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.