Google a venit in Romania pentru a angaja programatori care vor lucra in sucursalele din Europa.

Cu cat esti mai bine pregatit, cu atat sansele de a face parte din echipa Google sunt mai mari, spun reprezentantii companiei, informeaza Stirileprotv.ro.

De recrutare se ocupa chiar o romanca, Gabriela Dan, care este angajata in cadrul departamentului de resurse umane din sucursala Google Polonia, cu biroul la Cracovia.

"Cautam programatori foarte buni, oameni pasionati de calculatoare, care ar putea lucra in birourile noastre din Europa. Cei mai buni vor fi angajati. De altfel, acesta este si unul din principiile Google, oamenii buni vor intalni alti oameni foarte bine pregatiti",
a declarat Gabriela Dan.


Google, detinatorul celui mai popular motor de cautare din lume, a primit peste 75.000 de C.V-uri intr-o saptamana, dupa ce acesta a anuntat angajarea a 6.200 de persoane. Compania a primit pana cu 15% mai multe decat in 2007, cand a avut loc precedenta campanie de angajari. In anul 2007, Google a intocmit 6.000 de noi contract.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.