Compania imobiliara Regatta promoveaza un ansamblu rezidential de lux situat pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, in zona Doi Cocosi. Investitia, apartinand unor persoane fizice de cetatenie romana, se ridica la 8 milioane de euro.

Complexul va fi alcatuit din patru blocuri, trei dintre ele fiind structurate pe P<4, iar cel de-al patrulea pe P<3. Acestea vor avea subsol comun, cu 1-2 locuri de parcare si boxa pentru fiecare apartament. Imobilele vor oferi 37 de apartamente cu 3 camere si 13 apartamente cu 4 camere. Suprafata apartamentelor de 3 camere variaza intre 91-106 mp, iar cea a apartamentelor cu 4 camere intre 118-126 mp.

Un apartament de 3 camere costa intre 93.000-112.000 euro, iar unul de patru camere intre 127.000-136.000 euro.

"Ceea ce scoate in evidenta acest proiect este pretul foarte avantajos, de 900 euro/mp. Mai mult, in cazul primelor 10 apartamente care vor fi vandute exista o promotie speciala de numai 750 euro/mp", a declarat Eugen Paternic, real estate broker in Departamentul Vanzari Rezidentiale Regatta.

Lucrarile la acest ansamblu rezidential au inceput in octombrie 2005 si vor dura 15 luni. "Va exista o zona verde, exclusiv pietonala, amenajata cu alei, locuri de joaca pentru copii. In acelasi timp ansamblul va beneficia de paza, accesul in incinta fiind atent supravegheat. Suntem convinsi ca vom vinde acest ansamblu chiar din faza de proiect", a adaugat Paternic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.