Au fost odata ca niciodata telefoanele simple, care-i ajutau pe oameni sa pastreze legatura cu cei dragi. Acum, gratie telefoanelor, intregul mapamond e conectat, doar cu ajutorul unui buton!
Doar apasand pe butonul "F", utilizatorii vor putea distribui poze, muzica si a realiza harti de pozitionare a locului exact unde se afla la un moment dat. La momentul acest utilizatorii de iPhone sau alte smartphone-uri se folosesc de touchscreen pentru a realiza conectarea la Facebook, insa cele doua noi modele nou-noute si jucause: Salsa si ChaCha revolutioneaza pozitia Facebook in istoria gadgeturilor.

Parinti, daca odraslele va implora de pe acum sa le cumparati noile telefoane, anuntati-i ca acestea sosesc pe piata in aceasta primavara, pozitionate la un nivel de pret situat deasupra recent lansatului Wildfire S , dar sub nivelul unor modele ca Desire S si Incredible S . Potrivit Daily Mail, pretul este inca incert, nefiind dezvaluid in cadrul Congresului Mobile World de la Barcelona.

HTC Salsa este un telefon cu ecran touchscreen de 3.4 inch si sistem de operare Android 2.4, adaptat pentru fanii retelei de socializare Facebook, iar ChaCha are un ecran de 2.6-inch, cu tastatura qwert separata, asemanandu-se foarte mult cu un Blackberry.

Potrivit Engadget, micul buton este bine integrat cu functionalitatea interfetei HTC Sense a telefonului, modificata pentru a alerta utilizatorul ori de cate ori sunt desfasurate activitati ce ne ofera ocazia sa interactionam cu reteaua Facebook . Chiar daca ''felinarul albastru'' nu este aprins, apasarea prelungita a butonului Facebook serveste drept scurtatura pentru accesul rapid la pagina de start a site-ului cu acelasi nume.


Se pare HTC si Facebook s-au chinuit aproape doi ani de zile pana cand cele doua "jucarii" au iesit la lumina. Potrivit Nick Dillon, analistul Ovum in tehnologie, "este inevitabil ca cele doua telefoane sa fie "Telefoanele Facebook", chiar daca sunt doar un parteneriat intre HTC si Facebook".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.