UPC Romania a finalizat procesul de preluare a operatorului de comunicatii prin cablu Astral Telecom, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 407,1 milioane dolari, suma ce include si datorii estimate la 12 milioane dolari. UPC Romania furnizeaza in prezent servicii pentru mai mult de 390.000 de clienti, in timp ce Astral are circa 890.000 de clienti pentru servicii de video, date si voce, transmite Mediafax.

Compania nou creata va deveni cea mai importanta investitie americana din Romania, dupa ce in ultimii 12 ani UPC Romania a alocat aproximativ 500 milioane de dolari pentru activitatile de pe piata romaneasca. Noul grup va fi condus de catre Richard Anderson, actualul director general al UPC Romania, iar centrul de management al noii organizatii va fi situat in Bucuresti. UPC Romania, face parte din UPC Broadband, divizia de comunicatii prin cablu a UnitedGlobalCom, preluata la inceputul anului de catre Liberty Media International.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.