Pasagerii companiilor de transport aerian au la dispozitie acces la reteaua sociala Facebook in timpul calatoriilor incepand cu luna februarie
Datorita numarului mare de utilizatori ai siteului de socializare, companiile aeriene AirTran, Alaska Airlines, Delta, United Airlines, US Airways si Virgin America au incheiat un parteneriat cu providerul de servicii web Gogo Inflight pentru a oferi pasagerilor acces la Internet in timpul curselor, scrie Wall-Street.ro.

Accesul la Facebook nu este taxat, insa pasagerii trebuie sa plateasca 4,95 dolari pentru conexiunea Wi-Fi, aceasta fiind de 13 dolari in cazul curselor cu durata prelungita. [Citeste mai multe detalii pe Wall-Street.ro]



Facebook, cea mai populara retea de socializare din lume, a cunoscut anul trecut o evolutie impresionanta, numarul utilizatorilor crescand de la 337 de milioane la 585 milioane, ceea ce inseamna ca in medie aproximativ 8 utilizatori si-au creat un cont in fiecare secunda a anului, arata un studiu realizat de SocialBakers. Statele Unite ale Americii, Indonesia si Marea Britanie reprezinta cele mai importante tari pe harta Facebook, avand in total un numar de peste 200 mil. utilizatori.

Numarul de utilizatori romani ai celei mai mari retele de socializare din lume, Facebook, a crescut de aproape cinci ori in ultimul an, de la 518.140 de utilizatori la 2.693.200, potrivit Facebrands.ro, primul serviciul de monitorizare a paginilor de Facebook in Romania. Astfel, daca la 1 ianuarie 2010 numarul romanilor care foloseau reteaua de socializare Facebook atingea 518.140 utilizatori, la sfarsitul lunii ianuarie a acestui an cifra ajunsese la 2.693.200 de utilizatori, aproape de cinci ori mai mult.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.