Retailerul suedez de imbracaminte H&M (Hennes&Mauritz) va deschide primul magazin din Romania pe 25 martie, in centrul comercial Afi Palace Cotroceni Mega Fun.

"Prezenta H&M in AFI Palace Cotroceni Mega Fun (...) intregeste un mix de branduri extrem de potrivit", a declarat Israel Visel, manager mall Mega Fun, conform MEDIAFAX.

  • Unde vei putea gasi H&M?

Potrivit informatiilor disponibile pe piata, retailerul suedez va fi prezent si in Baneasa Shopping City, Unirea Shopping Center, Plaza Romania, Bucuresti Mall si Sun Plaza.

Totodata, H&M va mai deschide un magazin in centrul comercial Maritimo Shopping Center din Constanta si alte trei unitati la Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca, in centrele comerciale Palas, respectiv Iulius Mall.

Reteaua H&M cuprinde in prezent 2.200 de magazine in peste 38 de tari. Grupul are in jur de 87.000 angajati si comercializeaza haine pentru femei, barbati, adolescenti si copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.