Oficialii Facebook, cea mai mare retea de socializare la nivel mondial, cu aproximativ 600 de milioane de utilizatori, neaga ca ar urma sa lanseze un telefon propriu care ar fi realizat in colaborare cu producatorul taiwanez HTC, scrie Reuters.

Cotidianul britanic de business City A.M. a scris saptamana aceasta ca HTC va dezvalui luna viitoare doua telefoane sub brandul Facebook , la cel mai mare targ anual dedicat telefoniei mobile, Mobile World Congress din Barcelona.

Insa Dan Rose, managerul departamentului de business al Facebook, a infirmat acest zvon adaugand ca telefoanele HTC doar “folosesc in mod interesant” cateva aplicatii ale retelei de socializare.

Mobilitatea este din ce in ce mai importanta pentru Facebook, avand in vedere ca in jur de 250 de milioane de utilizatori acceseaza site-ul de pe dispozitive mobile.

Mai multe detalii despre telefonul Facebook citesti pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.