Afla in ce tara preturile pentru o camera la hotel au fost din cele mai mici sau mai mari, si unde au oferit serviciile hoteliere un sejur relativ avantajos ca pret.

  • Rusia, tara cu cele mai scumpe hoteluri din Europa
In Rusia, costurile medii pentru o noapte au fost cele mai mari in al patrulea trimestru 2010. Fabuloasa suma de 147 Euro pe noapte a trebuit platita in momentul plecarii. Insa si in Norvegia,sejurul la hotel la pretul de 146 Euro pentru oaspeti nu a fost semnificativ mai avantajos. Si, de asemenea, in Suedia s-s-au pretins preturi regale pentru o noapte. Aproximativ 133 Euro a trebuit sa plateasca oaspetele hotelier in regatul nord-european in momentul plecarii.
  • In Ungaria, oaspetii au experimentat cele mai mici preturi pentru 1 noapte la hotel.
Pe plan international, preturile hoteliere din al patrulea trimestru 2010 au crescut in medie cu aproximativ peste 2 % fata de trimestrul comparabil al anului anterior.

Hotelierii din numeroase tari central-europene au pretins mult mai putin. Astfel, preturile medii pentru o noapte, de exemplu, in Italia, Austria, Portugalia sau Germania s-au aflat cu mult sub 100 euro.

Din contra, turistii au putut sa se bucure de camere de hotel la "preturi chilipir" in special in Polonia, Grecia si Ungaria. In special, in Republica est-europeana mentionata ultima data, preturile pentru cazarea la hotel au fost considerate foarte moderate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.