Bancile UniCredit si Bancpost au de recuperat in total circa 41 de milioane de euro din falimentul centrului comercial City Mall, din cartierul Berceni, se arata intr-un raport al Casei de Insolventa Transilvania, desemnata lichidator judiciar al proiectului.

“Creditoarea UniCredit Bank Austria AG, un calitate de mandatar al societatilor codebitoare UniCredit Tiriac Bank AG si Bancpost, a solicitat inscrierea in tabelul preliminar de creante cu suma de 41, 09 milioane de euro si 108.553 lei”, se arata in raportul Casei de Insolventa Transilvania, lichidatorul judiciar al companiei Victoria Holding, care administreaza centrul comercial City Mall.

Din cei aproximativ 41 de milioane de euro, UniCredit Bank Austria are de recuperat 35,4 milioane de euro, in timp ce UniCredit Tiriac Bank are o creanta de circa 300.000 euro iar Bancpost, aproximativ 5,1 milioane de euro.

Compania Victoria Holding a imprumutat de la cele trei banci cuma de 57 de milioane de euro, cu care a finantat achizitia centrului comercial si a terenului, proiectarea si constructia parcarii supraterane aflata imediata apropiere a mall-ului, precum si plata TVA corespunzatoare anumitor operatiuni.

Citeste articolul integral pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.