Facebook, cea mai populara retea de socializare la nivel mondial, cu aproape 600 de milioane de utilizatori, a devenit cel mai utilizat site in SUA in 2010, depasind paginile Google si Yahoo, arata datele serviciului de masurare online Hitwise.

Astfel, Facebook a inregistrat 8,93% dintre accesarile din SUA intre ianuarie si noiembrie anul trecut, in timp ce Google s-a situat pe locul al doilea cu 7,19% dintre accesari, cele doua site-uri fiind urmate de serviciul de e-mail a Yahoo, cu 3,52% dintre paginile vizitate, scrie Wall-Street.

Insa, combinand toate site-urile detinute de Google (de exemplu, Gmail, Google Maps ori Google Translate) compania ramane pe primul loc adunand 9,85% dintre paginile accesate de americani, pagina Facebook a inregistrat 8,93%, iar toate site-urile Yahoo au inregistrat 8,12% dintre accesarile din SUA.

Totodata, Facebook este cel mai cautat cuvant pe internet in SUA, mai arata raportul Hitwise.

Descopera pe Wall-Street.ro cele mai vizitate zece site-uri in SUA intre ianuarie si noiembrie 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.