Potrivit unui top realizat de About.com, iata care sunt cateva din site-urile care dau, sau cel putin au dat in 2010, dependenta.

Majoritatea sunt site-uri de fun, dar primul dintre acestea este de shopping - Overstock.com, un site de chilipiruri si locul in care marii retaileri isi abandoneaza stocurile. Astfel, internautii impatimiti de shopping si nu numai pot gasi aici haine DKNY, camere Samsung, crose Callaway, ceasuri Tag Heuer, pantofi Nine West, costume Vincenzi si multe alte produse calitate, adesea la jumatate din pretul de raft, scrie Money.ro.

Al doilea dintre aceste site-uri "greu de rezistat" este sectiunea ThereIfixedit, unde pot fi gasite improvizatiile mega succesului FailBlog.com, care sunt de cele mai multe ori extrem de comice. Acesta este urmat de FaFaRAZZI, un site pop culture in jocuri, de YouTube: "Related Videos" si de sectiunea Schadenfreude (n.r. placere provocata de patania altcuiva) a FailBlog.org.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.