Smartphone-urile pana in 200 de euro au fost cele mai solicitate telefoane in luna decembrie arata cele 22.000 de cautari de pe site-ul Mobime.ro.

In luna decembrie in topul cautarii telefoanelor au fost Nokia C3, Nokia X2, LG Optimus One. Samsung I9000 Galaxy S si Samsung I5500 Galaxy 5 sunt cele mai populare de la acest producator, in timp ce X8 si X10 au cele mai dorite dispozitive de la Sony Ericsson, potrivit Wall-Street.

Astfel, terminale precum Samsung Galaxy S sau iPhone 4, in ciuda promovarii agresive nu au fost atat de cautate pe site-ul MobiMe.ro. De asemenea, contrar asteptarilor, telefoanele la preturi scazute nu sunt foarte cautate.

“Oamenii sunt atrasi de telefoanele inteligente, puternic subventionate de operatori in combinatie cu abonamente de voce si internet. Acestia prefera sa scoata din buzunar mai multi bani pe luna, pentru a plati cat mai putin pentru un terminal sofisticat. Telefoanele ieftine sau chiar gratuite au fost chiar cele mai putin cautate” mentioneaza Thea Popa, managerul de proiect al Mobime.ro.

Pe de alta parte, pentru ca si-au dorit telefoane cat mai performante foarte multi utilizatori au ales sa faca un nou contract cu operatorul de telefonie mobila. Astfel, clientii beneficiazade reducerea la pretul telefonului insa abonamentul nu este utilizat.

Citeste articolul integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.