Anul 2010 a fost mai bogat in lansari de masini decat 2009, romanii avand de ales intre peste 60 de modele noi. Inainte de criza, in urma cu doi ani numarul acestora era si mai mare depasind 80 de noutati.

  • Primul trimestru:
In 2008, modelele noi de masini lansate au depasit 80 de exemplare, peste un sfert dintre acestea fiind aduse de compania Porsche Romania, cel mai mare importator auto. Februarie a fost adus pe piata romaneasca SUV-ul BMW X5 facelift, scire Wall-Street. Martie vine si aduce pe piata din Romania cu noile Mercedes-Benz Clasa E Cabriolet, Nissan Qashqai si Qashqai+2, Skoda Superb Combi, sar si Dacia Duster.

  • Trimestrul doi:
Luna a patra a anului aduce pe piata locala modelul Mercedes-Benz SLS AMG coupe, Citroen DS3 si noul SUV Hyundai ix35. Mai incepe cu lansarea noului Opel Meriva, njoile Pathfinder si Navara iar finalul lunii aduce noua limuzina Audi A8 quattro. Vara debuteaza cu noul Nissan 370Z Roadster si Fiat Doblo Panorama, in timp ce Kia lanseaza modelul Venga, un MPV de clasa mica.

  • Trimestrul trei:
Infiniti FX30 diesel a fost disponibila incepand cu luna iulie, impreuna cu Subaru Impreza XV, Seat Ibitza Sport Tourer. Forza Rossa, partener oficial Ferrari in Romania, a livrat in iulie doua exemplare ale modelului 599 GTO. August aduce pe piata locala Infiniti sedan M, iar luna septembrie a venit cu Hyundai i20 restilizat, Audi A1 si Toyota Auris HSD.
  • Trimestrul patru:

Mercedes-Benz Romania a adus in octombrie noile generatii Vito si Viano, in timp ce noul Volvo V60 a fost disponibil din noiembrie, impreuna cu Alfa Romeo Giulietta. Ultima luna a anului a venit cu marca franceza Renault ce a lansat pe piata romaneasca modelul Twingo, si versiunea break a noului Astra, Sports Tourer.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.