Societatea Germana pentru Expertiza Tehnica (TÜV) da o nota proasta Daciei Logan in materie de fiabilitate. Pe de alta parte, un chestionar online al J.D. Power Report pe 2010 arata ca modelele Dacia, in general, s-au situat in acest an pe locul al doilea, la egalitate cu BMW, in ceea ce priveste satisfactia germanilor fata de autoturismul detinut.

Revista „Auto Bild“, in care raportul TÜV este publicat in fiecare an, o numeste „Masina ALDI a Renault-ului“. Cu alte cuvinte, ieftina, dar nici prea buna, scrie Deutsche Welle.

Loganul se afla printre autoturismele care circula cu cele mai multe defectiuni pe strazile Republicii Federale
, conform raportului Societatii Germane pentru Expertiza Tehnica (TÜV) pentru 2010.

Anual, sunt verificate la TÜV in jur de 10 milioane de masini, iar la editia actuala a raportului, din 128 de modele, Dacia Logan se situeaza pe locul 123, respectiv intre ultimele 10 pe lista autoturismelor cu o vechime intre doi si trei ani.

Masinile care se afla la coada clasamentului sunt Peugeot 407, Volvo XC 90 sau Kia Carnival, autoturisme pe care - conform testelor germane - se poate conta cel mai putin, dupa doi-trei ani de la achizitionare.

Testul TÜV se refera insa exclusiv la masini folosite cel putin doi ani. Alte modele Dacia nu sunt cuprinse in studiul TÜV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.