Compania brasoveana Allview a lansat un smartphone asemanator Blackberry-ului, denumit Allview Q1 G3T. Telefonul poate fi achizitionat la pretul de 519 lei.

Asemanarea dintre Blackberry si Q1 G3T nu ramane doar la nivelul astectului. Smartphone-ul este dotat cu un serviciu de mesagerie online pentru MSN, Yahoo, Gtalk, Facebook, ICQ, MySpace si AIM (AOL), functie de sincronizare a agendei, calendarului si sarcinilor cu un server de sincronizare, precum Goosync sau Hotmail.

Telefonul produs de Allview dispune si de un cititor de carte electronica, care permite utilizatorului citirea unui text in format .txt.

Tehnologia 3G de care dispune Q1 G3T ofera viteze de banda larga ij telefon si are capacitatea de a transfera simultan doua tipuri de informatii: voce (o convorbire telefonica) si transfer de date: de posta electronica, mesaje instante sau/si pagini de web.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.