Primul sistem mobil de navigatie GPS a ajuns in Romania si va fi comercializat in reteaua magazinelor Germanos la pretul de 1.399 lei, cu TVA.
Potrivit distribuitorului, caracteristicile aparatului Becker Traffic Assist Pro Z 302 permite configurarea rutei optime pe baza mai multor criterii, astfel incat sa se respecte limitarile existente pe anumite sosele sau tronsoane rutiere, scrie AGERPRES.

Noul dispozitiv ofera informatii vizuale, precum: semne rutiere, avertismente asupra traficului (cu conditia sa existe un sistem centralizat de acest gen), control vocal, imagine 3D si control radio.

Totodata, GPS-ul are incorporat un procesor de 600 MHz, accelerator grafic open GL, si dispune de un ecran senzitiv cu diagonala de 4,3 inci si o memorie interna de 4GB.

Becker Traffic Assist Pro Z 302 poate rula fisiere media in formate MP3, WMA, OGG, MPEG-4, JPG si BMP.
Autonomia bateriei de Li-Ion a dispozitivului este de 4 ore.

Sistemul mobil GPS este disponibil in reteaua magazinelor Germanos, pe baza de comanda, la pretul de 1.399 lei, TVA inclus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.