Descopera programele de formare exclusiviste de pe piata locala, dupa costul si complexitatea solutiilor de pregatire oferite.

  • Acreditarile contabile de top costa 15.000 de euro

ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) si CIMA (Chartered Institute of Management Accounting) sunt cele mai scumpe programe de formare profesionala de pe piata locala, depasind chiar costul anumitor programe de tipul Master of Business Administration (MBA).

ACCA este o calificare profesionala destinata celor care doresc sa se specializeze in contabilitatea financiara, ori acelor manageri care vor sa-si imbunatateasca capacitatile de lucru cu situatiile financiare.

Firma britanica de training The ExP Group este unul dintre furnizorii locali ai calificarilor ACCA.

“Pretul intregii calificari ACCA pentru 14 examene, cu sase zile de training pentru fiecare examen si toate manualele acreditate international incluse, este de aproximativ 15.000 de euro, insa un procent de 99% din participantii la programele noastre sunt sponsorizati de companii. In acest moment, in Romania, in domeniul financiar, ACCA este recunoscuta de angajatori si deseori promovarea profesionala este conectata cu progresul in cadrul acestui program recunoscut international”, spune Matilda Crossman, managing director al The ExP Group Romania.


  • Cursuri de marketing si comunicare - 5.000 de euro

Scoala IAA ofera cursuri de marketing si comunicare pentru angajatii care doresc sa se specializeze in domeniu.

Cursurile sunt structurate pe doua module, in functie de nivelul de pregatire al celor admisi. Primul modul se adreseaza celor care ocupa pozitii cum ar fi junior account executive, account executive, junior brand manager sau assistant brand manager si costa 1.500 de euro, fara TVA, pentru doritori afiliati IAA sau 2.000 de euro, fara TVA, pentru companii/persoane fizice.

Plata taxei se poate face in patru rate lunare egale.

Modulul are o durata totala de 22 de zile (176 de ore de training). Cursurile vizeaza sase discipline, iar cele mai multe ore de studiu sunt alocate marketingului, comunicarii si aspectele care vizeaza administrarea afacerilor si cele juridice ale businessurilor.

Citeste si:
Prima zi din anul școlar 2023-2024. Aproximativ 2.700.000 de elevi...
Prima zi din anul școlar...

Citeste integral ofertele celor mai scumpe cursuri de formare din Romania pe wall-street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.