Presedintele postului de televiziune american conservator Fox News si-a cerut scuze, joi, pentru ca i-a numit "nazisti de stanga" pe directorii postului public de radio NPR, a declarat o organizatie evreiasca, citata de AFP.
Roger Ailes a atacat violent postul NPR intr-un interviu publicat pe site-ul de Internet The Daily Beast, deoarece directorii postului public de radio au concediat un comentator politic pentru afirmatii controversate la adresa musulmanilor, scrie MEDIAFAX. Directorii NPR "au un pic un comportament de nazisti", afirmase Ailes.

"Sunt nazisti de stanga. Acesti oameni nu suporta ca altcineva sa aiba o opinie diferita de a lor. Si nu ii deranjeaza absolut deloc sa foloseasca banii contribuabililor pentru a-si sustine propaganda", adaugase el.

Liga Anti-Defaimare, o organizatie evreieasca, a declarat joi ca Roger Ailes si-a cerut scuze, intr-o scrisoare adresata presedintelui sau, Abraham Foxman.

"A fost vorba evident de o improvizatie si nu ar fi trebuit sa folosesc acest cuvant", a scris Ailes, potrivit lui Abraham Foxman.

"Salut scuzele sincere ale lui Roger Ailes", a spus Foxman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.