Ce il face pe noul HTC Desire HD mare? Pentru ca vorbim de un telefon realmente mare, dincolo de evidentele sale dimensiuni. E o intrebare la care a incercat sa raspunda Playtech.ro.

Pentru ca vorbim de un telefon realmente mare, dincolo de evidentele sale dimensiuni. E o intrebare la care ma voi stradui sa raspund cat pot de obiectiv pe parcursul acestor randuri, dar iertate fie-mi eventuale derapaje, intrucat este corect sa mentionez, inca de la bun inceput, ca sunt proaspatul posesor al unui Desire HD.

Dupa o saptamana si un pic de folosire intensiva, trebuie sa va marturisesc ca nu m-am plictisit nici un pic de el si chiar daca inca nu m-am obisnuit pe deplin cu dimensiunile sale, micile detalii pe care le tot descopar ma amuza si incita in acelasi timp si inca nu m-am apropiat de forumurile cu tips&tricks ale Androidului. Este, practic, al doilea contact al meu cu acest sistem de operare si daca versiunea 1.6 pe care am intalnit-o la Xperia X10 mi-a placut de la prima vedere, versiunea 2.2 FroYo ma incanta pur si simplu, Desire HD fiind unul dintre terminalele care scot in evidenta cel mai bine noile capabilitati ale sistemului de operare.

Cititi textul integral pe Playtech.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.