Uite ca am ajuns si aici. La un articol in care trebuie sa scriu despre filmele care mi-au facut ochii sa sangereze, glandele sa transpire si parul sa imi cada pe baza unui simplu motiv: "Hollywood-ul vrea bani". Iar daca piata scenaristilor este in criza si nimeni nu are o idee buna de film, atunci de ce sa nu pervertim singura sursa de inspiratie de care in anii 80 inca nu se atinsesera?
Ma refer la piata jocurilor, iar de atunci si pana acum, din toate zoaiele si mizeriile corporatiste, tampeniile si ineptiile pe care le-au gandit, am ales sa fac un top 5 cu cele mai proaste adaptari ale unui joc intr-un film.Top 5, filme, jocuri, adaptari, filme proaste, Uwe Boll, Street Fighter The Movie, Jean Claude Van Damme, Ryu, Ken, Raul Julia, Bison, Alone in the Dark, FarCry The Movie, Valerie Cardinal, BloodRayne The movie, Rayne, Kristanna Loken, Michael Madsen, Michelle Rodriguez, Meat Loaf, Ben Kingsley, Billy Zane, Super Mario Bros., Mario Titlu care ma face si acum sa tremur de nervi si sa imi aduc aminte de ce nu aplic pentru permis de port arma, avand in vedere temperamentul… sa zicem prietenos fata de unii regizori. Sincer sa fiu, tot topul asta l-as fi putut numii “Top 5 cele mai proaste filmea realizate de Uwe Boll”.
Dar, avand in vedere ca s-au mai strecurat doua titluri in count down care nu ii apartin acestui Ed Wood al cinematografiei moderne, am ales titlul de mai sus. Astea sunt titlurile care fac infantii sa planga numai la auzirea numelui, astea sunt filmele care au distrus imaginea lui Bill Clinton, ele au lasat copiii din Somalia sa moara de foame si tot ele au inventat Ebola, HIV, bomba atomica si cred ca mai pot sa continui sa le invinuiesc de mai toate relele de pe fata pamantului. Asa ca, fara prea mult fast – nu de alta dar nu merita – Locul 5 in acest top este ocupat de catre…. Tobele va rog….


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.