Seful Misiunii Fondului Monetar International, Jeffrey Franks, se va intalni astazi, de la ora 16.00, cu ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu, pentru a discuta pe marginea scrisorii suplimentare de intentie si a memorandumului suplimentar.

Inainte de aceasta intalnire, in cursul dupa-amiezei de joi, expertii Fondului vor avea o noua runda de discutii la Banca Nationala a Romaniei /BNR/, iar la MFP vor discuta proiectul revizuit al scrisorii suplimentare de intentie, scrie AGERPRES.

Cea de-a sasea misiune a Fondului Monetar International de evaluare a performantelor economice ale Romaniei in conformitate cu prevederile Acordului Stand-By si ale Scrisorii Suplimentare de Intentie se afla in Romania din 20 octombrie, pentru a discuta proiectul de buget cu autoritatile romane si progresele facute prin angajamentele luate de oficialitati fata de institutiile financiare internationale care sprijina programul pentru Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.