Presedintele Bancii Comerciale Romane (BCR), Nicolae Danila a deschis ieri prima universitate corporatista din tara, cu scopul de a transforma pregatirea individuala in cunoastere organizationala. Universitatea va cunoaste mai multe etape de dezvoltare. In prima faza isi va concentra atentia pe pregatirea angajatilor BCR, urmand ca in scurt timp sa isi extinda activitatea la nivelul angajatilor intregului grup BCR. In a doua etapa de dezvoltare, Universitatea BCR va initia si programe de pregatire pentru clientii si partenerii de afaceri ai grupului.

Rapiditatea de operare si flexibilitatea modelului de universitate corporatista va permite Grupului BCR sa isi pregateasca toate unitatile de business intr-o maniera personalizata si simultana. Programul "Executive Development Program", demarat ieri, este realizat de HEC Montreal. Aceasta este una dintre cele mai renumite scoli de business din lume. In topul specializat al revistei americane Forbes ea este situata pe locul 20 in lume, iar in topul similar al revistei Business Week, pe locul 10 in lume.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.