Comisia de privatizare a BCR a decis ca pretul oferit va reprezenta 90% din grila de evaluare pentru departajarea competitorilor la privatizarea bancii. Decizia a fost adoptata in sedinta comisiei de privatizare a BCR desfasurata luni, 19 septembrie, condusa de ministrul finantelor, Sebastian Vladescu.

Potrivit AVAS, membrii comisiei de privatizare au considerat ca prin stabilirea acestei ponderi s-a dat un semnal privind obtinerea unui pret cat mai mare si a fost asigurata obiectivitatea procesului de selectie.

Pe baza grilei de punctaj aprobata, vor fi analizate ofertele angajante care trebuie depuse cel mai tarziu la 17 octombrie 2005 si vor fi selectati doi investitori cu care se vor derula negocieri in vederea finalizarii tranzactiei. Finalistii vor inainta oferte financiare imbunatatite, respectiv cu valori mai mari decat cele precizate in prima etapa. (

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.