Astazi bancile comerciale nu au operat modificari in valoarea dobanzilor pentru depunerile in lei pe persoane fizice, asta pentru ca in week-end toate institutiile financiare isi sisteaza activitatile. Asa ca, Top 5 ramane la fel ca vineri, 23 septembrie.

Prin urmare, cele mai bune valori la dobanzile in lei, pentru persoane fizice, le gasiti tot la Libra Bank, unde, pentru un depozit la trei luni, primiti o dobanda de 8.25 la suta, 8.5 la suta, pentru un depozit la sase luni si 9.5 la suta pentru un depozit la douasprezece luni.

Pe locul secund se afla tot Nova Bank, cu dobanzi de 8 la suta, pentru un depozit la trei luni, 8.5 la suta, pentru depozite la sase luni, iar pentru depozite la douasprezece luni, 9 la suta.

A treia pozitie este detinuta si astazi tot de Eurom Bank, ce ofera o dobanda de 7.5 la suta, pentru un depozit pe trei luni, 8 la suta, pentru sase luni si 9 la suta pentru un an.

Pe pozitia a patra se gaseste, la fel ca si vineri, Romexterra, care va ofera 7.5 la suta pentru un depozit la trei luni, 7.75 la suta pentru sase luni si 9 la suta pentru depozitele la douasprezece luni.

Ultima pozitie in topul nostru este detinuta tot de Carpatica Bank, ce ofera o dobanda de 7.75 la suta, pentru un depozit la trei luni, 8 la suta pentru depozitele la sase luni si 8.75 la suta, pentru cele la dousprezece luni.

Clasament

1 - Libra Bank - 8.25%( 1 luna) 8.5%( 3 luni) 9.5%(12 luni)
2 - Nova Bank - 8% 8.5% 9%
3 - Eurom Bank - 7.5% 8% 9%
4 - Romexterra - 7.5% 8.75% 9%
5 - Carpatica - 7.75 8 8.75

Site-ul Banii Nostri nu isi asuma raspunderea daca intre cotatiile prezentate de noi si cele afisate la sediul bancilor exista diferente. Aceasta neconcordanta poate fi cauzata de netransmiterea la timp a valorilor, de catre banci, redactiei Banii Nostri.

Din motive obiective, nu putem cuprinde dobanzile pentru toate perioadele si toate bancile comerciale. Pentru mai multe informatii financiare, puteti accesa rubrica "Finante Personale" de pe site-ul "Banii Nostri".

Banii Nostri

Sursa: Banii NostriTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.