Astazi bancile comerciale au operat modificari in cotele dobanzilor, topul alcatuit de noi suferind modificari majore.

Ca si ieri, cele mai bune valori la dobanzile in euro, pentru persoane fizice, le gasiti la LibraBank, numai ca valorile au mai scazut un pic. Pentru un depozit la luna, primiti o dobanda de 3.5 la suta, 3.75 la suta, pentru un depozit la sase luni si 4.75 la suta pentru un depozit la douasprezece luni.

Pe locul secund se afla, de data aceasta, banca Romexterra, ce ofera o dobanda de 3.2 la suta, pentru un depozit la trei luni, 3.8 la suta, pentru depozite la sase luni, iar pentru depozite la douasprezece luni, 4.5 la suta.

A treia pozitie este detinuta astazi de banca Transilvania, ce ofera o dobanda de 3 la suta, pentru un depozit pe trei luni, 3.75 la suta, pentru sase luni si 4.25 la suta pentru un an.

Pozitia a patra este ocupata de FinansBank, ce ofera o dobanda de 3 la suta, pentru un depozit la trei luni, 3.5 la suta pentru depozitele la sase luni si 4.25 la suta, pentru cele la dousprezece luni.

Pe pozitia a cincea se gaseste, ProCredit, ce ofera dobanzi de 3.05 la suta pentru un depozit la trei luni, 3.25 la suta pentru sase luni si 3.75 la suta pentru depozitele la douasprezece luni.

Clasament

1 - LibraBank - 3.5%(1 luna) 3.75%(3 luni) 4.75%(12 luni)
2 - Romexterra - 3.2 3.8 4.5
3 - Transilvania - 3 3.75 4.25
4 - FinansBank - 3 3.5 4.25
5 - ProCredit - 3.05 3.25 3.75

Site-ul Banii Nostri nu isi asuma raspunderea daca intre cotatiile prezentate de noi si cele afisate la sediul bancilor exista diferente. Aceasta neconcordanta poate fi cauzata de netransmiterea la timp a valorilor catre redactia Banii Nostri.

Din motive obiective, nu putem cuprinde dobanzile pentru toate perioadele si toate bancile comerciale. Pentru mai multe informatii financiare, puteti accesa rubrica "Finante Personale" de pe site-ul "Banii Nostri".


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.