In premiera in Romania, revista "Capital" va lansa, saptamana viitoare, "Top 50 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi", un clasament realizat in colaborare cu institutul de cercetare a pietei GFK si care identifica cele mai dorite locuri de munca din Romania.

Criteriile generale care au stat la baza evaluarii companiilor participante la studiu au fost: conditiile de munca oferite angajatilor, calitatea colaborarii in companie, pachetul salarial si conditiile de recreere si dezvoltare profesionala.

La acest studiu au participat peste 100 dintre cele mai importante companii prezente pe piata romaneasca. Dupa analiza datelor s-a descoperit, printre altele, ca nu pachetul salarial si avantajele salariale sunt cele mai importante pentru un angajat, ci calitatea colaborarii, mai exact, respectul cu care este tratat un angajat.

"Asa cum i-am obisnuit pe cititori, si acest top, premiera in Romania, ofera multe povesti interesante care dezvaluie o multime din secretele managementului fiecarei firme clasate", declara Adriana Halpert, sef Departament topuri Capital. "Top 50 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi" este unul nou care se adauga, incepand din acest an, celorlalte clasamente din colectia Top Capital, "Top 300 cei mai bogati romani" si "Top 100 femei de succes".

"Top 50 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi" se va distribui doar impreuna cu revista Capital din 29 septembrie, in mod exceptional la pretul de 1,99 RON si gratuit pentru abonati. Conferinta de presa pentru lansare va avea loc marti, 27 septembrie, la Hotel Intercontinental, Sala Florentina, ora 11.00.

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul ZileiTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.