Patru banci din lista de ofertanti pentru privatizarea CEC, Societe Generale, Raiffeisen Bank, OTP Bank si Banca Monte dei Paschi di Siena, au intrat, ieri, in camera de date a CEC pentru a incepe evaluarea, informeaza surse apropiate procesului de privatizare, citate de Mediafax.

Astfel, bancile vor studia situatiile financiare ale CEC, distribuite in patru camere de date. Ordinea de intrare in camera de date a fost stabilita in functie de succesiunea in care s-au primit scrisorile de interes. Astfel, in prima runda sunt inscrise Societe Generale, consortiul Raiffeisen Bank, banca italiana Banca Monte dei Paschi di Siena si OTP Bank.

Dupa ce ofertantii vor depune ofertele preliminare neangajante, operatiune anticipata pentru sfarsitul lunii octombrie (28 octombrie data estimativa), bancile vor putea evalua inca o saptamana situatiile financiare ale CEC.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.