Titlurile BRD au fost ieri in atentia investitorilor la Bursa de Valori Bucuresti, tranzactiile cu aceste actiuni ajungand la o valoare totala de 11 milioane de lei noi. Aceasta in conditiile in care valoarea totala a tranzactiilor efectuate ieri la BVB a fost de aproape 40,34 milioane RON. "Grosul" acestor tranzactii cu titluri BRD s-a desfasurat pe piata Deal, unde valoarea celor doua cumparari de pachete de actiuni a depasit opt milioane de lei.

Pe piata Regular, pe primul loc s-au situat titlurile Rafinariei Petromidia, in top mentinandu-se si cele cinci societati de investitii financiare (SIF), dar si Petrom (simbol SNP) si Banca Transilvania (TLV). Cresterea bursiera a fost evidentiata, de altfel, si de cresterea cu 1,37% a indicelui BET (care reflecta evolutia preturilor celor mai lichide actiuni) si cu 0,85% a indicelui BET-C (care indica tendinta preturilor tuturor actiunilor cotate). Si piata SIF a fost caracterizata de o crestere semnificativa, evidentiata de majorarea cu 1,42% a indicelui BET-FI, comparativ cu precedenta sedinta de tranzactionare.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.