European Privatization & Investment Corporation (EPIC) va administra procesul de dezvoltare si investitii al Parcului de Distractii Dracula, rebotezat acum cu titulatura Snagov.
Guvernul a aprobat la sfarsitul lunii septembrie, printr-o hotarare, constituirea parcului industrial turistic si de agrement Snagov pe terenul complexului agrozootehnic Vlasia, situat in localitatea Snagov, de langa Bucuresti. Parcul va fi administrat de societatea comerciala "Parcul industrial si de agrement Snagov". In actul normativ se arata ca durata de functionare a parcului industrial este de 49 de ani, societatea de administrare avand drept de folosinta asupra terenului aferent pe aceeasi perioada, cu drept de prelungire.

DRACULA PARC. In luna octombrie 2003, Guvernul a aprobat un memorandum initiat de ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, in care se propune configurarea proiectului sub forma unui parc industrial, pe un teren situat in Snagov. Valoarea totala a investitiei a fost estimata la aproape 70 de milioane de euro. Conform actualului proiect, pe amplasamentul de la Snagov, in afara de parcul de distractii tematic urmeaza sa fie amenajate un teren de golf, un hipodrom, un parc acvatic, o pista de carting, un circuit auto, precum si o zona speciala reprezentand Romania in miniatura.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.