Agentia Nationala pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) anunta ca va sprijini cu 7 miliarde lei (700.000 RON) dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul IMM. Va fi promovat un sistem informativ ce va facilita mobilitatea femeilor pe piata fortei de munca si dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale acestora. Prima etapa de derulare a programului consta in organizarea campaniei de informare, denumita "Zilele femeilor antreprenor", ce se va derula in cadrul retelei de centre "Euro Info" din Constanta, Iasi, Brasov, Ramnicu Valcea, Timisoara, Cluj-Napoca si Galati, in perioada 25 august-5 octombrie 2005.

Beneficiari eligibili sunt femeile care au cetatenie romana si indeplinesc, la data depunerii formularelor de inscriere, urmatoarele criterii: au varsta de peste 18 ani, sunt absolvente a minimum 8 clase, s-au inscris in program pe baza Formularului de inscriere ce va fi disponibil pe site-ul Agentiei - animmc.ro. Criteriul de selectie a cursantelor va fi "Primul venit, primul servit", in limita a maximum 25 de cursante pentru fiecare locatie.

Adevarul

Sursa: AdevarulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.