In aceasta saptamana Flamingo continua ofensiva sa regionala deschizand trei noi magazine: unul in Bulgaria, la Sofia si doua in Serbia, la Belgrad.

Astfel lantul de retail international Flamingo are deja sase magazine in doua tari. Obiectivul pentru urmatoarea perioada este de peste 20 de magazine.

Acest proiect numit "Retail International" va necesita investitii estimate la 2-4 milioane de euro.

Magazinul din Sofia situat in zona centrala, are o suprafata de 100 de mp si reprezinta o investitie de peste 100.000 de euro. Acesta fiind al doilea magazin Flamingo din Bulgaria.

Magazinele Flamingo din Belgrad, cu numerele trei si patru din aceasta tara, se afla tot in zona centrala.

Primul are o suprafata de peste 80 de mp, iar al doilea de peste 100 de mp, reprezentand investitii de 125.000 respectiv 100.000 de euro.

"Lantul nostru de retail international este acum o certitudine, a trecut de etapa de start-up si a inceput sa produca rezultate. Vanzarile sunt deja pe un trend ascendent, dublandu-se in fiecare luna", a declarat domnul Dan Topala, vicepresedinte Flamingo International.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.